Rosa Bandet

Efter att vi hade kommit hem igår så hann jag precis äta, sen skulle jag in till Globen och jobba utanför Rosa Bandet Galan. Catrin och Amanda följdde med dit, men åkte hem nästan direkt.
Vi delade ut en metro-bilaga som heter Rosa Bandet.
Ibland är det jättejobbigt att dela ut. Vi stod liksom 8-9 stycken metro-utdelare på samma ställe och då hade de flesta som gick förbi mig redan en tidning eller hade blivit tillfrågade. Så där vid den entrén delade jag inte ut så mycket. men vi gick till en annan ingång och där ville nästan alla ha en.
För alla stod i kö till galan. När det inte var så mycket folk så stod vi några stycken och pratade.

Det är så himla kul att jobba med alla som jag jobbar med, så trevliga människor och de är så öppna och pratglada att det inte finns! Vi stod iaf och prata och skratta, så bytte vi nummer. en kille ba: Haha asso jag måste ringa er och prata när jag har tråkigt :P
Haha så roligt hade vi :) Nä men det var sjukt kul faktiskt. lite kallt de första en och en halvtimmarna, men det blev bättre sen.
Man får det som en vana att gå och säga "Rosa bandet bilaga varsågod" att jag nästan höll på att säga det när jag gick hem från Globen också. Haha man liksom ser människor gå och tänker gå fram till dom. Det blir en vana.
Men så kul. Nu hoppas jag på att schemat går ihop så att jag kan jobba vid de nästa tillfällena också! Vill verkligen! Det är fan nästan roligare att jobba än att gå i skolan, trots att jag verkligen gillar skolan enormt.

I måndags va Catrin och jag och delade ut Alpro Soya chokladdrycker i gullmars. Det gick bra och var Catrins första gång. Igår färgade jag håret också, jättegulligt :P haha

Ha det bäst!


Hemlig träff i Heron City

Hejhej
Jag har inte bloggat på ett tag, fast att jga har så mycket att skriva om!
Kan bero på att Catrin har datorn dygnet runt.

Igår, Tisdag, åkte jag, Catrin, Sofia och Johanna till Heron city och gick och tittade på "Låt den rätte komma in". Den va helt störd asso :P Blod och sånt överallt. Fast vad hade vi förv'äntat oss av en vampyrfilm? Aa men faktiskt trodde jag att den skulle va mycket läskigare, så vi tänker gå och se Saw V sen.

När vi skulle hem, så sprinegr dom nästan in i Malin och Kim. Ha! Otur! Dom ser oss och springer in i en möbelaffär och gömmer sig. Eftersom att dom gömmer sig, så var jag ju tvungen att gå och säga hej. Så vi gick in i affären. De hade satt sig med sina mobiler i en soffa längst in i hela affären. Jag går fram till dom.
JAg: hej!
Hon: (tyst) Hej
Jag: Va gör ni då?
Han: Varför bryr du dig?
Hon: Vi ska på bio..
Jag: Jaha, vad ska ni se?
Han: Skit i det du
Jag: Ska ni se "Låt den rätte komma in"?
Hon: Nä, Rallybrudar.
Jag: Jaha okej va roligt. Ni kommer inte till landet nått nu va?
Hon: Nää
Han: Vi vill inte det heller!
Jag: Ja men det räcker! Jag pratar med Malin inte med dig! (tittar surt på Kim) Aja men vi ses, ha det bra, hejdå.
Hon: Hejdå.

Usch vafan va jag hatar när han håller på så. Måste han säga nått överhuvudtaget! Orka lägga sig i liksom.Aa jag vet, Dom är såå MOGNA, som dom själva påstår hela tiden. Tur att dom kan leva upp till vad de säger också.
Aja, men sen gick vi en sväng till IKEA och pappa kom och hämtade oss med bilen.

Hejhej

Hejsan. Imorse kom jag försent till skolan.
När klockan ringde va jag så jäkla trött att jag höll på att svimma, så jag somna om;) Hehe
Men så blir jag väckt igen och har typ 20 minuter på mig innan jag ska åka, men vafan, jag skulle tvätta håret också. Så jag skulle inte hinna.
Då blev pappa sur och trodde att jag var så seg och långsam för att jag skulle få slippa skolan och åka till Nacka Forums invigning idag. Men så va självklart inte fallet. Jag vill ju gå till skolan. men inte med smutsigt hår!

Nä, men jag kom iväg iaf. Lite sent, men vafan. Jag tog tunnelbanan när jag började, 8.30.
Då blir jag överraskad av söta Mici som står där och också ska ta tunnelbanan, fast åt andra hållet. Så hon ändrar färdrikning och åker med mig till slussen istället.
Jätteroligt :) Vi prata om massa roliga saker och resan gick sjukt mycket fortare än om man hade åkt själv.
Tack Micis:)

Uppdatering

Hejhej allihopa
Jag sitter på grafisk design lektion. Vi ska snart ha redovisning. Kan lägga ut mina bilder här sen så ni får se vad duktig jag e. Jag ligger på VG sa "Magistern" :)
Woho!

Sen slutar jag vid 12, då blir det att åka hem direkt och skriva historiauppsatsen som jag inte börjat på men som ska vara klar imorgon.
Men jag cvet hur jag ska skriva iaf. Som ett manus, det blir nog bra. Eftersom att manus gillar jag att skriva och e bra på det :)


Min annons i tunnelbanan :)

Annons på kundvagnar

Annonsen på en buss.

Ha det bäst :)

Om allt möjligt

Hejsan allesammans.
Kan fortfarande inte fatta att jag höll på att krocka med JOHAN PALM i trappan i min skola igår. sjukt!
Han ska  få present och ett brev av mig på fredag. Plutten! <3

imorse gick jag upp samma tid som igår, 05.30, för att jobba. imorse va roligast hittills. Skitkul :) Jag har hunnit jobba 3 gånger nu och det e riktigt kul. Förutom att gå upp tidigt, men det är det värt. Alla e så himla snälla, öppna och trevliga <3

Nu måste jag äta medicin i 10 dagar till, för mitt öra! Ännu starkare än den förra. Shit asso, inte kul!

Men jag känner att det är bättre idag.

Idolerna va i min skola

Shit asso det e så sjukt. Jag satt på mediekommunikationslektion och får sms från Mulle: "idolerna e i fotostudion"
Jag trodde först inte det va sant. Jag och Cicci lämnade lektionen och sprang ner.
Men vi fick inte se dom :(
Synd, så vi gick upp till lektionen igen och efter att den var slut går vi nerför trappan.
I trappan stannar Cicci för att prata i telefon. Då ser jag ett välkänt ansikte komma uppför trappan.

JOHAN PALM <3 OMG!!!!
Shit, jag blev så jäkla chockad att jag bara stod och stirra på honom och undrade om det verkligen va han. Han tittade på mig och log :)
'Ha! Ögonkontakt :)
Ska säga det till han på Fredag att han va i min skola.
Tänk av alla skolor i Stockholm så e dom just i min!
Helt Sjukt. Men gud va glad jag blev.

Jag ville gå fram och ta kort, men ingen annan vågade :P Haha alla ba: Men nej, va pinsamt, här kan vi inte stå.

Åh jag ville springa ut och kasta mig i Johans famn :)
Haha 




Ha det bäst och rösta på Johan <3 och Robin

jag är kär

Hallu allihopa, jag sitter och skriver manus och lyssnar på skitbra musik.

Jag lyssnar på låten som gjorde mig förälskad i honom.
Johan Palm <3 när han sjöng Don't look back in anger på slutaudition i Globen.
Shit asso vilken jädra grym kille. Känns jättekonstigt att han är ett år yngre än mig :P

Haha men sak samma. Han äger. Men vafan, han kommer bli emo-idol :( Sorry 

Fredag hela veckan


Hej, glömde skriva det. Men vi var på Fredag hela veckan igår. Har bilder på kameran som jag kan lägga in sen :)
Vi hade jättekul! Det var Källsmora-gänget som var samlat :P
Haha, Sofia, Johanna, Catrin, Elliot och Jag, sen hade vi en som inte var från Wira också :) Amanda. Vi hade mega skojj :)

Haha ni måste verkligen kolla på Fredag. De gjorde parodi på MATAKUTEN. Programmet som spelades in i min gamla skola, Bäckahagen. Haha och dom spelade mattanten där xD Så jävla rolig. Och det blir ju ännu roligare eftersom att man känner henne. Vi skrattade så mycket att vi vek oss dubbelt! Haha missa inte. Sen har dom ju andra roliga inslag.
Jag tycker att hela programmet har blivit mycket bättre det här året än förra :P

Nu är jag tillbaka

Hejhej
Nu sitter jag i skolan igen. Och gud vad jag längtat tillbaka. Det är inte kul att sitta hemma hela dagarna och inte göra nånting alls. Sitta med ett papper vid örat, nej usch nej, nu är det slut! Får hoppas att det var tillräckligt med penicillin så att det inte kommer tillbaka, för imorse tog jag den sista tabletten!
Ha! Nu hoppas jag att jag får va frisk ett tag. Jag hade så fruktansvärt ont att jag grät. Det var hemskt.

Men jag hör fortfarande inget med det örat :(
Imorse på tunnelbanan så var det någon som tatt med sig hela Åhlens parfym-lager, eller det luktade så iaf. AH, det är så jobbigt med folk som inte kan ta måttligt med parfym, man typ kvävs ju. SÅ fanns det ingen ledig sittplats, så jag fick stå och hålla på att svimma.

Filmer från förr.

allu, jag sitter hemma och har ont i örat. var på sjukhuset igår, där det konstaterades att jag hade öroninflammation. SKIT!!! Nu måse jag äta peicillin i fem dagar, och ja som skulle jobba imorgon :/ Får se om det blir bättre. just nu känns det okej, men jag hör nästan inget. "det är ovanligt att ha det i din ålder" förklarade doktorn. Men då! varför fick jag det??
Vi som skulle ha så jädra kul på landet.

Jag får stanna inne idag. Jag och Verran har tittat på filmer som ligger på hårddisken, på oss och våra kompisar. Dom är väl typ mellan 3-5 år gamla, det va kul. och när vi tittar på en film från landet, så hör man malins röst i bakgrunden. Då säger verran, Då var nte malin ihop med kim.
Sen såg vi en från stan, när vi typ muppar oss på skolgården, då säger hon: M va väl inte ihop med A där?
Nä det var hon inte. Varför finns det bara roliga, knäppa och helt fantastiska filmer från innan mina kompisar träffa pojkvänner. Nu har jag nog inga såna filmer från det seaste året. det e tråkigt :(

Idol och kärleksfunderingar

Hallu, nu sitter jag hemma och ska snart dra till Sumpan för att gå på nått jobbmöte :P
Jag är snart färdig med "Heja Johan"-Skylten också. HAr så jädra skit ont i halsen att det inte e sant. Jag kan inte svälja, då känns det som om någon sitter med en motorsåg i halsen :( USch, tog en tablett nyss, får se om det hjälper.
Spanska provet i morse gick helt käpprätt åt skogen. Japp här sitter jag och gnäller.Sit va jag har otur nu då. Hoppas du har det bättre.

Jag har tänkt på lite saker. Asso, kärlek, det är någonting som växer fram. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet, fast då är det ju ett utseende man bliviyt kär i. Sen om man lär känna den personen, så är det kärlek som växer fram om man gillar den.
Det är min omgivning som får mig att tro att jag är kär i honom. Hela min familj påstår det och hans lillasyster.
Vi va i affären igår och då säger hon:
- Om du och XXXX får barn, då kommer jag bli faster.
Så står hon och ler typ jättemycket, jag  ba:
- Hehe, mmmm.
- Och Jeanette (min lillasyster) blir moster.
Så står dom och ler mot varandra.

Aja, nu ska jag dra, så blir det "IDOL" ikväll, ska bli kul. Hoppas bara att jag känner mig bättre. Puss hej

Fredag hela veckan

Ikväll blir det Fredag hela veckan med Amanda, Sassa och Catrin. Elliot kanske också skulle hänka om han fick barnvakt till sin hund.
Det blir nog kul.
Ha en bra dag allihopa :)

Idol 2008

Hejhej
I Torsdags åkte jag, Amanda, Alexandra och CAtrin till idol-studion för att se idol live :) Det var jätteroligt.
Men gud så litet det var! Det ser så stort ut i tvn, men det e pyttelitet xD

Amanda vinka till Johan och han svarade :) Det va jättegulligt :) I långa pausen var man tvungen att lämna studion, då träffade vi Anna och Alice, som vi tog kort med. JAg var tvungen att fråga eftersom att de andra inte vågade :) Haa men det känns jätteknäppt att dom e ett år yngra än oss :)

Anna

Alice

Sen när hela var slut och Elias åkte ut så sprang vi fram till scenen och tog kort med Robin, haha man kan se oss här i bakgrunden när jag och Amanda tar kort med honom :) Haha precis i början och det e jag som frågar  :) som vanligt :P

Robin <3

Haha sen väntade vi på att Johan skulle va klar med en intervju, så tog vi kort med honom också :) Shit asso, Johan e så cool :)

Johan <3

Det var verkligen askul haha
Sen vågade vi inte gå från tunnelbanan för att nån hade kraschat två gatlyktor i rad, så kommer en tjej och går före oss och ba: Ni får inte gå här ensamma på nätterna!
Sassa: Asso just bara här eller överallt.
Hon: just här...
Haha gud va jobbigt det var att gå där så, men vi fick gå med henne. Klockan va liksom 00.30 när vi väl kom hem, men vi hade kul :)


Idol ikväll

Hallu, fick just mail från idol-grejen.
Jag, Amanda, Catrin och Rano, om hon känner sig frisk, ska åka och se dom live.

Som sagt e det lite surt att inte Erik e kvar, men heja Johan.

Ha det bra.
Vem tror ni åker ut?

RSS 2.0