Mitt liv som Metro-utdelare

Typ. Eller inte. Rubriken klingade bra iallafall. :P

Jag jobbade i Måndags från 7-14. Det var lite jobbigt att gå upp. Men det var en bra dag förutom att det var sjukt kallt bara :P

Igår jobbade jag också. melllan samma tider som i måndags. Jag jobbade, som alltid, med otroligt bra människor, så man blir glad av att jobba och vill jobba ännu mer. Det var sjukt kul igår och tror inte jag har skrattat så mycket på ett arbetspass förut :P

Sen finns det vissa man möter som inte har alla delar i hjärnan på plats. Orkar inte berätta nu, men gör det senare.

Ha det gött


Körslaget

Hejsan.
I fredags var jag Amanda, Catrin och Sassa på körslaget.
Det var roligt, fast vi ade allihopa sett framemot att få ge dvdn till Tobbe, så var han inte där :/ Det var trist.
Körerna var jättebra och efteråt så ville vi träffa Erik och Timo. Så vi ställde oss utanför backstage utgången. Då kommer Gry ut och ska åka iväg med sin bil. då frågar vi om va får ta kort med henne och det fick vi.Vi stod där utanför i typ 1 timme. Så orkade vi inte vänta längre, så vi går iväg. Catrin vänder sig om precis innan vi svänger runt hörnet och Erik och Timo hade kommit.
Så vi springer tillbaka och Catrin och Sassa tar kort med Timo. Haha han va jätterolig. Hans väska stod ivägen för bilden tyckte han, så när alla tre hade ställt sig beredda att va med på bild så flyttade han de tre istället för väskan :P Haha.

Så sa Catrin: erik åker nu.
Jag ba: va?. Så tittar vi bort och han ska pracis sätta sig i bilen. Jag skriker: ERIK!
Han vänder sig om.
Jag: Hej får jag ta kort med dig?
Erik: JA det är klart du får. Jag trodde aldrig du skulle fråga.
:P Så togs kortet.
Jag: Tack så mycket:)
Erik: Tack själv:)

:) Det var en bra kväll. Hejsvejs :)

Tunnelbaneskitjävlar

Jag hade knappt fyra minuter på mig till tunnelbanan. Jag springer då allt va jag orkar. Och jag hinner precis nästan inte alls! Jävla jävla skit! Jag var en hundradel från att hinna! Åh! jag hatar att hoppa på dörrarna när de stängs. Gå oftare t-banor!

Julafton

Hejhej
Jag orkar inte skriva så mycket, så jag berättar bara om morgonen.
Jag vaknar vid typ 8 och är skittrött. Då funderade jag på att sova vidare och strunta i att åka till gallerian. Men jag gick upp iaf och tur va väl det. Kan man börja dagen på ett bättre sätt? Tror inte det.

Han sjunger Tokyo och Radio. Sen blir det signering och det var inte alls mycket folk där. Jag och Catrin ställer oss i kön och tillslut är vi framme och jag köper hans nya skiva.
Danny: Hej va heter du? :)
Jag: Linda :)
Danny tittar på oss.
Danny: det är ju ni som har så fina ögon. Syskonen.
Vi ler :)
Han skriver på framsidan av skivhäftet: Till Linda! LOVE Danny <3 :P
Sen öppnar han häftet och skriver nått på insidan också. Han ger tillbaka den och ler.
Jag frågar om jag får ta kort med honom. Självklart. Klick. Sen tar Catrin kort med honom.
Danny: God jul tjejer!
Vi: GOD JUL! :)
Så söt. Sen öppnar jag och tittar va han skrev inuti: Du har sjukt fina ögon puss Danny <3 :)

Naaaaaw :') Så fint.
TACK! TACK! TACK!

Mardröm

Usch jag vaknade nyss och va så jäkla sur. Varför då? Så kom jag på varför. Jag drömde att det var en ny regissör i wira! Usch fy fan vad sämst hon va som regissör. Jag e så himla glad att det bara va en dröm :-p

Idolsignering

Hejhej
Igårkväll åkte jag , Jojo och Sofia till Haninge och gick på idolsigneringen där. Catrin och Sassa fick skjuts men struntade i oss. Det var kaos där. Fullt med folk överallt, så de hotade med att ställa in signeringen om inte alla slutade puttas och trängas.

Så jag, Sofa och Johanna gick iväg och kollade i några affärer under tiden. När vi sedan gick tillbaka så var kön fortfarande lång. Efter ett tag så flyttade dom kön, så vi hamnade sist! Så jäkla irriterande.

När vi väl fick träffa dom så satt Kevin först och jag hade skivan och singeln. Sofia hade singeln och Johanna tog kort. Vi gav våra hemmagjorda polkagrisar till Kevin. Han blev jätteglad "Åh tack så mycket. I'm gonna be fat, but I like it ;)" Haha så var han jätteglad och tackade flera gånger. Alice var glad och sist Robin som såg jättesur och uttråkad ut. Kanske e sur för att han inte vann?

Nu ar jag fått lön så jag ska ut och shoppa. Ha det bra allesammans.

Julklappar

Halloj. Jag befinner mig på Lindex och jag kom nyss på en grej. Mamma frågade mig förut vad jag Ville ha i julklapp, jag svarade "Inget". asso jag menar inte att jag inte ville ha något. utan jag visste inte bara va jag ville ha. Jag vill gärna ha julklappar men nu kom jag på att jag absolut inte vill ha strumpor i julklapp. Så tack för mig. Tjohej Puss :)

Dåligt samvete

Jag är för det mesta väldigt snäll måste jag få säga.
Men när jag gör något dumt, även fast det inte är jättedumt så får jag extremt dåligt samvete. Bara om jag e lite dum så bygger jag upp det till värsta grejen. Jag kan gå runt och tänka på det hela tiden och må dåligt. Speciellt mycket om personen som jag varit "dum" mot blir sur.
Jag tänker mig alltid in i den andre personens situation. Och sist jag var riktigt elak så mådde jag dåligt över det i flera veckor.
Usch jag är så ledsen för det jag gjorde och jag kommer aldrig att göra så igen. Du betyder så otroligt mycket för mig.
Nu har jag lyckats vara dum igen.

Jag kommer inte kunna sova inatt.

GODNATT!!!

Min helg

Min helg är typ fett fullbokad och sjukt kul.

På fredag är det julavslutning i skolan.
På Lördag ska vi åka in och bli fotade och sminkade. Kul
På Lördag kväll är det nån glöggkväll hos Mia. Kul
På Söndag ska jag träffa KEVIN<3
Tadaa!

God Jul

Psst. Den 10 Januari. Dagen efter min 18 årsdag(!) så drar vi till Gran Canaria :P

Ha det gött

Körslaget

Woho!!!

Linda ska gå på Körslaget!!!
Fan va roligt!
Heja Erik.
Haha stackars Tobbe som kommer behöva stå ut med oss en hel inspelningsperiod till xD

Puss o Kram

Overkligt grymt

Asso det känns så sjukt jäkla roligt! Jag kan fortfarande inte fatta att det är sant. Att jag tog tag i det och gjorde en dokumentär om studiomannen. Att pappa sedan visade den för honom är ju helt sjukt. Han har sett min film! Och vi gick ner från läktaren i ´fredags och skulle prata med honom,
Då säger han att han tycker att den va jättebra och att det var bra tempo mellan klippen och det är så dom jobbar i tv och sånt.
Asso så glad jag blev :) Helt overkligt att de´t inte finns!
Det är typ det stoltaste ögonblicket i mitt liv! Det betyder så mycket förmig.
Tack Tack Tack :*

Idol signering

Hej allhopa.
Jag var nyss inne på Dustin homes hemsida och hittade bilderna på Amanda och mig tillsammans med idolerna. :) Haha på första bilden pratade jag med Sepideh och på andra bilden kollade Amanda på mig :P Så båda tittar inte in i kameran på samma bild och eftersom att jag och Sep missade första bilden, så fick jag typ värsta skrattanfallet xD

Haha men det var kul. Önskar bara att jag hade ställt mig bredvid Johan istället :P Haha




Haha värsta smilet :P

Ha det bäst

Coolaste på länge

När jag var på väg till Centralen och skulle möta pappa så skulle jag gå upp för en trappa. Då när jag är på väg upp så håller jag på att krocka i en tant som är på väg ner. På ledstången.
På riktigt. Hon va typ 70 år och satt på ledstången och åkte ner för trappan.
Fyfan va coolt. Det har jag aldrig sett förrut. Jag ska också åka på ledstångar när jag blir gammal :)

RSS 2.0