En fin liten historia från världens finaste plats

Jag känner för att blogga nu, men jag har ingen som helst aning om vad jag ska skriva.
Jag får väl ta och skriva nått fint från sommaren då :) För jag har haft sjukt roligt. Det har funnits nått kul att göra varje dag. Kanske därför det gick så helvetes för fort också.

Nu bjuder jag på en underbart otroligt bra dag från sommaren. Läs och njut för fan!!

Tisdagen den 14 juli

  

Dagen börjar ganska trögt. Vi är vakna till 12 och käkar några mackor innan vi bestämmer oss för att koka gröt på havre-och lattemjölk xD

Det åskar ett par gånger innan Andreas smsar sitt första sms till oss för dagen. Senare på eftermiddagen kommer mamma och pappa tillbaka och vi har hunnit vara nere vid Largen två gånger, varav den sista skulle Sassa tvätta håret på.

När mamma och pappa fått hjälp av Jompa och mig med att få det nya vardagsrumsfönstret på plats så drar vi ut på en moppesväng. Som visserligen slutligen ledde ner till Largen.

Hem till Jompa och tanka och på med tjocktröjor, sedan var det Max som fick sig ett glatt besök! :D Vi tog med oss Jompas snygga granne Micke ner till fotbollsplanen.

Så jävlar vad vi garva när vi spela. Han såg för jäkla rolig ut alltså.

Så fick jag en sms-utskällning av Malin om hur klantiga vi var för att våra hjälmar blev stulna. Tack för upplysningen liksom :P

Vi skulle hem och äta lite, sen kommer Max och Jompa över igen.

De hade lastat moppen med massa godsaker och vedträn xD
Max fick skjuts av mig, men var nog lite skraj eftersom att Sassa och Catrin påstår att jag är en dålig förare :O Men det gick bra.

Vi beger oss till Largen och tänder en brasa och börjar grilla marshmallows. Klockan var då 22.30. Max och Jompa delar på en cider, en passionsfruktdricka och ett tio pack korv xD Vi käkar upp marshmallowsen och slutligen var det dags för jordnötsringarna att bli grillade. Mums :D

Jompa kastar massa grenar och Max får nog och sätter på sig moppehjälmen, som skyddar rätt bra mot alla Jompa-anfall xD Vi har allsång vid brasan en stund. "ÅH POLLY, VAD GOTT!!" Haha tre gånger i olika toner xD Det åts plastkorv och brända saker.

Sen typ dog vi när Jompa skulle dansa sin fackeldans. Det saknades bara en totempåle :P

Max skulle stretcha och vi dog igen :P När väl elden dog så kom Jompa fram som ett spöke ur röken xD

Sedan släcker dom brasan och vi åker hemåt igen. Jag i mörker, på grund av ett icke fungerande framlyse *suck*

Hem till Jompas stuga och se på Björn Gustavsson DVDn innan Sassa och Catrin fick ont i magen och ville hem och sova. Kom hem vid ungefär 00.45.

Haha! Nu fick ni läsa nått kul va :D
Ha det gött, skriver nått bra nån annan dag!


sommaren slut

Sommarlovet är fan slut nu :(
Jag har haft det bästa jävla sommarlovet i mitt liv dett år!!
Tack alla underbara som jag träffat i sommar. Älskar er enormt mycket!
Trodde inte att det skulle bli så jobbigt att åka från landet i tisdags. Liksom 10 veckor på landet var bara borta. Sommaren har gått så jäkla fort!
Att lämna allt och alla. Det blev värsta känslokaoset i mitt huvud och jag kände mig tom på nått sätt.
Värsta mycket tomhet!
Tillbaka till skolan och vardagen. Behöva stanna i denna hemska håla hela långa, kalla och mörka hösten :O OMG jag kommer ruttna sönder!
Men varje helg blir det landet för fan!
Jag vill köra min moppe och träffa folk!
Folk som gör mig glad. Folk vars sällskap jag trivs sjukt bra i!

Aja, skriver mer om sommaren kanske sen. :P

Puss o Kram skumbanan!!!

RSS 2.0