Idol

Hejhej.
jag kunde inte skriva så mycket igår för att jag var inloggad på mobilen.

Måste bara säga att det var så jäkla dåligt att Johan åkte ur idol :( Fan va lessen jag blev. Och jag som alltid brukar vara där i studion. Hade inga biljetter till i fredags :( Så synd. Asso han e för bra för att åka ut egentligen. Jag blev bara sjukt ledsen av att se alla andra gråta.
Jag tittade till och med bort när hans bild släcktes på väggen.
Så för mig lyser han fortfarande lika stark och det kommer han alltid att göra <3

Fast hade han inte åkt ut så hade jag inte fått se honom igår. Och igår va så himla kul. På signerinen så kramade jag honom och jag och Amanda gav honom ett foto på oss tre tillsammans. Alltså ; mig amanda och Johan.
Jag tror han blev glad iaf :)

Berättar mer snart :)

Bästa du <3

Idag var en bra dag. En dag som kan kallas för bäst nästan:-) jag och amanda va i heron city och träffade idolerna. På signeringen fick jag en kram av Johan<3 så himla söt han e. Både amanda och jag tyckte han va bäst i idol:) blog fr mob. Skriver imorn

Jag älskar glass



Bilderna från http://www.benjerry.se

Bilder från idol

Hej och godkväll.
Nu har jag laddat in bilderna på datorn. Bilderna från idol igår. Jag ser skittrött och muppig ut :P
Tror Jesper börjar känna igen mig nu. Tredje kortet med honom :P Haha jaja


Jag och Matte <3


Jag och Jesper

Ha en underbar kväll och sköt om er. Puss o kram

Idoler

Hejsan allihopa
Igår va jag, Sassa och Catrin på idol. När vi kom in i studion så var alla jäkla platser reserverade. Vi fick sitta typ längst bak :( Catrin börja typ gråta och tyckte det skulle bli jättetråkigt. Men det blir ju inte roligare än va man gör det. Och vi gjorde det jävligt kul. Vi skrek och klappa som fan, så de två pojkarna med sin mamma framför oss höll för öronen. Haha oops förlåt, men dom skrattade iaf :P

Sen lurade Catrinjäveln mig. Hon ba: Vi skriker Kevin på tre. ett två tre.
Så skriker vi Kevin. Eller jag gör det bara. Hon sitter bara helt tyst och skrattar åt mig. Jättesnällt verkligen.

Sen i långa pausen skulle vi gå och prata med Tobbe, men han hadde inte tid. Han prata med typ sin familj, sen gick han backstage. Då blev vi utkörda ur studion och gissa vem vi ser?? MATTIAS ANDREASSON! Åh shit va glad jag blev,. det va jättelänge sen jag såg honom. Jag höll på att börja gråta :P Haha, sen smsar jag Amanda och hon sa att jesper va där också. Hon hade sett på Tv att både Matte och jesper va där.

Haha så jag typ längtade tills allt tog slut. När det väl va slut så tog vi kort med Matte och Jesper  :) Och kramade Matte! :*
Så fin han e :)

Lägger ut bilderna sen ;)
Hörs

Juste!

Juste jag glömde en sak.
PAPPA OM DU LÄSER DET HÄR:
Kunde du beställa biljetter till idol idag? :) Du kan ringa mig mellan kl 10.35-11.50.
Tack :*

Läkare

Hej gomorron
Jag kom nyss hem från läkaren. Det var en undersökning bara för att mitt öra har varit helt sär i typ 3 veckor. Men iaf, jag gick dit och nu känns det bra i örat, fast igår fick jag lock för örat och jag hörde ingenting, det hände flera gånger. Jag berättade det för läkaren. Hon sa bara att det ser jättebra ut.
Aa vad bra att det SER bra ut, men det KÄNNS inte riktigt bra faktiskt. Jag sa också att jag hör mycket sämre med örat än vad jag gjorde innan.
Hon sa att det blir og bra om en månad. Orka vänta en månad :( Suck
Aja, men annars kunde jag gå upp till ögon/näsa/hals mottagningen.
Besöket tog minst 2 minuter och allt såg prima ut. Bra
Hej

Film, FHV och dokumentär

Hejhej
Sitter på filmlektion med min dokumentärgrupp. Blir tydligen så att vi ska ut och filma nästa vecka istället, så nu sitter vi bara och gör ingenting. Eller jag gör ingenting iaf :P

Jag, Amanda, Sassa och Catrin ska göra en dokumentärfilm :) Asso den kommer bli bäst. Visar den när den blir klar :)

Juste vi va på fredag hela veckan igår. HAHA! Asso så jävla kul xD Danny va där, lika söt som vanligt. Så skulle David sjunga med han xD Bäst asso. Haha. Danny ba: Nu ska du bara waila lite. Haha och Gud va roligt det lät xD
Sötisar.

Ojojojoj

Haha Titta vem som är det bästa fanset!!



:)

Jag älskar dig <3

I morse var inte så lyckat. Jag, klanten, åker en station för långt. Så jag blir sen. Glömde att gå av. Har aldrig hänt förut. Men sen gick vi på fhv. Sjukt kul. Eller efter iaf. JAG ÄLSKAR DIG TOBIAS <3 Tack tack tack. Sen kommer ju älsk nästa gång <3:-*

Jesper


Välkommen till helvetet

Hej jag sitter i skolan. Åkte tidigare för att åka med Amanda.
 
Värsta lyxbussen det blev till skolan då. En sån där ekmanbuss, fråga mig inte varför. Jag som väntade m,ig en tråkig röd SL buss.

Kanske blir det idol ikväll med Amanda och Hanna. Om inte så hoppas jag på att få åka till landet. Jag orkar inte med allt som händer nu.
Jobbigaste skiten ever. Det är ett rent helvete hemma hos oss. Bråk och skrik i flera dagar nu. Jag orkar inte längre! Det är inte jag som bråkar men jag drabbas ändå. Måste skrika åt dom att hålla käften när jag ska sova. Det funkar inte längre. Ingen mår bra av att ha det så här! Något måste göras, fort!

Sen men ändå tidig

Så jäkla typiskt!
Fast egentligen e det ju bra. Jag blev inte sen. Men jag stressa sönder som fan imorse för att jag trodde jag börja 8.30. Jag kommer till skolan typ 8.45! Fan jag var sen trodde jag!
Så jag springer upp till salen. Inga där.
Vart fan har dom tatt vägen då?! Jag smsar en som ska gå i min filmgrupp och typ ba: Vart e ni någonstans, det e tomt i klassrummet och blablabla.
Jag var så orolig över att jag tappat bort dom :P
Så får jag svar: Börjar inte vi 9.30?

Helvetes jäkla skit! Jo det gjorde vi ju såklart!
Irriterad jag blev. hade inte behövt stressa sönder.

Puss på er.
Glöm inte klicka på Johan bilden ;)

Vill du hjälpa till?

Hej alla underbara människor!
Hjälp mig vinna tävlingen :)
Du behöver bara trycka på bilden här nedanför. Det kostar ingenting och det enda som begärs av dig är 5 sekunder.



Du tänker väl hjälpa mig? ;)
Ha det bra, så hörs vi :)

RSS 2.0