Jag och Amanda hade kul iaf :D

Haha jag och Amanda skrev på Malins status på Facebook :P

Ska egentligen va en från Erik innan jag skriver, men antingen har hon tagit bort den eller så har han gjort det. Men det stod ungefär såhär:

ERIK: inte jag, för det gör jag JUE ändå hah
Hehe :D

Inte brunett längre!!!

Jag var hårmodell frö Schwarzkopf igår och dom ville gör mitt hår RÖTT. Visst okej sa jag. Det kommer bli väldigt rött sa dom.
Men visst, det funkar väl. Trodde inte det skulle synas så mycket.
Men här kommer iaf en bild på hur jag ser ut nu:P Jojo ville se innan hon åker till Gran Canaria imorgon! Fattar ni? Imorgon! Åh vad härligt!

Va tycks? :P vilket är bäst?:D


När drömmar blir verklighet

Fett jäkla läskigt alltså. Har ni nån gång drömt nått någon natt och sedan, några dagar senare så händer det på riktigt?!
Så var det för mig! Natten till i torsdags förra veckan så drömmer jag att jag, Jojo, Sofia, Catrin, Amanda, Mulle och Daniela är med i "BigBrother utomhus" xD
Vi var liksom inlåsta i BigBrother i skogen xD Så var Richard Ulfsäter a.k.a Steffen från Playa del Sol där också! (Han e sjukt snygg!)
Men iallafall, vi var ute och gick i skogen, så kommer Emil och Johannes körandes på en moppe från ingenstans och alla gömde sig bakom stenar som små rumpnissar xD
Sen gick folk iväg och jag och "Steffen" satt kvar och pratade, så frågar jag om han kan prata "vanligt" istället för sin dialekt.
Då pratar han "vanligt"
bara för min skull :D Så ska vi gå och visa dom andra i BigBrother att Steffen kan prata vanligt :P

Det läskiga är att igår så visades ett aldrig tidigare visat avsnitt av Playa Del Sol på SVT1. Och kan ni gissa vad?
Jo Steffen börjar prata "vanligt"! Det är så sjukt läskigt. Det har hänt förut också att det jag tänkt/drömt har hänt! Så konstigt. Men Maxen tror bara att det är en tillfällighet att jag drömde det just då.
Jag tror att det finns nån övernaturlig kraft. Varför skulle jag drömma att han pratade stockholmska precis innan han gjorde det?

Vad tror du? En tillfällighet eller inte? :D

Amanda och Jag gillar Playa Del Sol, och Steffen :D

Kärlek

Jag är väl typ inte världsbäst på att visa känslor och berätta vad jag tycker.
Men det finns en person i mitt liv som får mitt hjärta att slå lite snabbare och som får mig att vara glad och le varje gång jag tänker på personen.
En person som är helt undebar i sig.
Jag hoppas att jag har lyckats få dig att förstå hur mycket du betyder för mig, för du betyder verkligen otroligt mycket och äger en stor plats i mitt hjärta!
Att säga att jag gillar dig skulle bli fel. För jag gillar dig mer än mest!

Jag älskar dig Max

Kommande vecka

Jag har så tråkigt just nu, så jag fixade lite i Photoshop, och se här vad jag knåpa ihop :D

Ha det gött!

RSS 2.0