Ett sommarminne

När jag var liten så bodde det jättemycket barn på landet. Dessa barn va mina bästa vänner. Min familj var alltid de som var segast. Vi vaknade sent, åt frukost sent och kom ut till de andra sent. Det roliga med det här var att alla mina vänner stod och väntade på mig och min syster på våran altan. Så här var det flera veckor. Mamma sa tillslut till att så här kunde det inte fortsätta, när hon såg att de hade ristat in sina namn i altanräcket. :) Det var faktiskt sommar för mig :)

Wira gick suveränt

Idag var generalrepetition på Wiraspelen. Alltså första gången med publik. Det var såå roligt. Man blir så härligt nervös innan och det är så kul att se läktaren fyllas med folk. Det gick jättebra och jag snubblade inte på kjolen som jag hade fruktat. ha det bra

E du vaken?

Då kanske du har lust att läsa ett par andra roliga bloggar. Fyllda med humor :) ha det gott :* http://www.metrobloggen.se/lindanordin http://www.metrobloggen.se/mullelulle

OMG! DET ÄR INTE SANT!

Jag läste mina mail och mitt bland alla skräpmail och reklam fanns ett mail som det fanns en mening i som fick Mina ögon att tåras. På riktigt. Här kommer den: "September 2008, The Arenan Stockholm, Sweden Pre-Sale".... Herregud, han kommer till Sverige. JASON MRAZ «3 *'*'*'*Puss puss puss Godnatt, jag vet en som kommer sova gott iaf :')

Snart smäller det

Om en och en halvtimme drar jag, Catrin och Jojo till Wira. Kläderna har sytts till, bröllopsdiademen är blommade och snart är kransarna kransade. Innan vi drar lägger jag in en bild på scenkläderna :P *Vad har ni för er ikväll?*

Wiraspelen 2008

Godkväll. träningarna är över för idag och vi fick våra scenkläder idag, såklart fick jag de fulaste :( Ska visa bild. Jag, Catrin och Jojo ska va en av de som håller i kransarna på bilden. Denna bild är dock från 2002, då vi inte var med :p Godnatt och sov gott

Vem bestämmer vad som är fult?

Jag tycker inte att man kan avgöra det. Alla har sina egna åsikter om vad som är fult och fint. Men när min kompis får sms från en kompis som det står:

Sms: Tss, Du e för ful för han!

Då blir man inte så jätteglad direkt. Första tanken var att, Den här som hon kallar sin kompis, inte är hennes kompis längre. Så säger man ju bara inte till en vän. Visst har hon också egna åsikter, men detta var lågt.

Man kan inte säga att en människa är ful. Alla är vackra och unika på sitt sätt.
Acceptera inte det. Hon är inte värd din vänskap!!! Punkt.

Grattis på födelsedagen

Världens bästa

Alla som är vakna, ge en åsikt

Hej jag ligger i tält. Typiskt så börjar det regna och omöjligt att sova :( Jag har ett problem. Jag har en kompis som e svartsjuk hela tiden. Hon hade en vän, som blev min vän. Sen fick jag sms: idiot, man blir inte vän med sin kompis vän. Har hon rätt?

Min vän Mulle

Så här ser sjön ut mitt i natten :) Fråga Mulle

Landet är bäst, men...

...man kan inte blogga normalt! Jädra skit. Iallafall inte från pappas mobil. Det vägrar bli radavstånd när man trycker på Enter. Allt bara blir ihopsatt och blir jättejobbigt att läsa. Jag beklagar, men är man på landet så är man. Ska försöka lösa problemet. Ha det bra!

Dagen

hej! Idag, midsommardagen, har det varit väldigt lungt. Vi gick ner allihopa från området och spelade brännboll på fotbollsplan. Mitt lag vann! :) sen grillade vi och M&K kom på besök, vilket jag aldrig trodde skulle ske efter allt som hänt. Aja men iaf, det var kul. Sen blev det fotboll på planen. Tjejerna mot killarna. Måste nog erkänna att det blev oavgjort. Fick sms från en god vän idag också, som troligen kommer till lilla landet i nästa vecka :) Glöm inte att ta vara på sommarvärmen och gör det just du känner för, så hörs Vi. Puss å kram.

Midsommar...

Goddag!

Träningarna i veckan har gått galant. Vi har snart fått ihop hela spelet och på lördag är det premiär.
Jag har fått en lite större roll nu och kommer vara med mer än innan :) Skådespeleri here I come ;)
Haha det kommer bli jättekul. Bloggar mer sen och ska berätta vad som hänt.

Kram Kram...

Igen.

Hej nu e jag hemma igen. Kom hem jättesent igår kväll efter träningen. Gud så kul det e!!!
Alla är så himla snälla och roliga och helt underbara. Alla är glada och hjälper varandra och aa, det är verkligen jätteroligt. Nästa Lördag är det första föreställningen. Kommer bli skitkul. Catrin e typ i värsta bästa familjen, asso hon går liksom ut i VIP ingångar och sånt skit :P Haha fast jag och Jojo trivs med våra familjer också såklart.

Ska snart packa och åka igen, träning ikväll också ^^ ska bli kul.

Juste, nu måste jag in och skölja ur mitt hår :P jag har färgat det igen :)
Kanske skriver innan vi åker annars så skriver jag på Torsdag.

Ha det bäst och var snälla mot varann....

Gästblogg

Hej hej Mulle är och gästbloggar lite :)
Lulle är "bortrest" och kan inte blogga på ett tag. Hon bad mig skriva det :)
Hoppas alla överlever trots detta =)

ny design!

japp . som ni ser har jag ny design :)
Som jag gjort alldesles själv :D
Haha jag e mycket stolt. Tänk hur mycket tid jag lagt ner på den.
Och man blir glad när man ser den. visst?
Mina favoriter i en och samma bild ;)

Ha det bäst, hejsvejs :)


Vad tycks Mulle?


Hurra!

Imorgon blir det landet och vi kommer att träffa underbara Jojo. Vid 11 ska vi till Wira ;)
Haha då ska vi få träffa hela gänget tror jag och det e info-möte.
Ska bli grymt kul.

Ha en bra dag...

Jäklar

Betygen har inte kommit än, trots att vi slutade förra torsdagen.
De skulle skickas hem, men inget har kommit.

Så tråkigt, man vill ju ha det innan man reser bort :/

Otroligt...

Jag trodde aldrig att jag skulle sitta uppe längst av alla... och titta på fotbolls EM :p Så inte jag... Jag har nog sett alla matcher :) Sverige- Grekland var ju klart den bästa xD Heja Sverige! Vi spelade EM-tipset och pappa var typ säker på att Grekland skulle vinna, men nepp, jag visste att Zlatan skulle fixa det ^^ Lördag e nästa match typ, och gissa vem som kommer sitta bänkad framför tv:n? Ha det bäst!

Allihopa

Nu kör vi "Mall Maniacs" allihopa.
Jag skulle köra nätverksspel och möta andra spelare :P
Haha, ingen fanns det att spela mot.

Nu kör vi!!

Åland

Idag var jag och Mulle på Åland med pappa och hans jobb som var på konferans :P

Shit va kul det var. Jag och Mulle satt inte i deras rum, men i pauserna kom vi och snodde deras frukt :P Frukostbuffén var helt sjuk! Asso tårta och kakor, pannkakor, frukt och allt man kan äta fanns och min favorit, croissant:)

Mulle och jag sprang till spelmaskinerna och spelade bort lite slantar.
Sen kom Mulle på att vi skulle gå till planet "sextant". Dären massa lyxhytter som vi busknackade på xD Haha

På vägen hem så bytte vi båt och det blev middagsbuffé, helt sjuk även den. Mat överallt och hur mycket som helst att välja på.

Jag och Mulle äger på spelmaskinerna! Bara satt ni vet :P Haha
 Har bilder sen.
Haha vi köpte upp hela taxfreen typ :P

Bad!

Jag tog sommarlovets första dopp nyss :-) vi e på landet. Fast årets första dopp var den 10 maj :-) så kallt det var då, nu var det jättehärligt. :-) har bestämt att jag ska bada åtminstone en gång varje dag under hela lovet :-) även om det regnar. Puss

Helt sjukt!

Idag hade vi avslutning, har alltså gått ut ettan nu, väntar bara på betygen som ska komma i brevlådan snart. :) jag följde med cicci till hennes kompis som tog studenten idag. Gud så kul det var att se alla. Så glada och de sjöng och skrek. Vi förföljde deras flak till plattan och runt där, häftigt att se alla flak o allt. Vi blev ju ganska blöta också av all skumpa och öl som de slängde omkring sig. Men det var hur kul som helst. Tack cicci för du övertalade mig :) Tog lite kort också som jag ska skicka till Cicci :) Nu längtar man bara tills man själv tar studenten, måste kännas så himla underbart. Grattis till Mikaela och tack för att jag fick följa med :*

Hejsan svejsan

Kl e strax efter fem och jag e vaken, helt sjukt. Jag tänker på hur sjukt tacksam jag e att man får lära sig engelska i skolan. Tänk om man inte fått det. Trots jag inte e så bra, så förstår jag ändå språket. Tack för det! Grymt glad! :-)

En månad

Japp, grattis, nu har jag haft bloggen här i en hel månad ^^

TAck det har varit en bra månad :)

RSS 2.0