Kryssning

Nu är hytterna bokade och det blir kryssning för mig och min familj, fett kul vi kommer ha det :)

Bio

Goddagens
Just nu sitter jag i skolan. Slutade alldeles nyss, ska snart ta bussen hem. Sen drar jag iväg igen på bio.
Ska bli kul att se den igen :P Den va ju bra faktiskt. (i taket lyser stjärnorna)
Haha Catrin ska tydligen idag och se Twilight igen xP Denna gång med Sassa :)

Japp vi hörs, ha det brao

Twilight

Nu har även jag sett den filmen :P
Jag och Catrin åkte in till stan och mötte sofia och Johanna. Vi gick sedan till Sergel och tittade på Twilight. Jag säger som alla andra; filmen var jättebra! Det var den verkligen.

Imorgon blir det I taket lyser stjärnorna - Igen :P
Haha sen ska vi gå och se den med sofia och jojo också :P Haha så jag kommer se den minst tre gånger iaf:P Haha

Jag vann!

Jag och pappa var och handlade idag. Då passade vi på att göra en tipsrad var också. Tips-sm börjar nästa vecka så vi skulle köra en test omgång :P Jag kom på att detta år så får även lilla jag vara med i tips-sm också. Det blir väl roligt? :)

Iaf, man ska ju som sagt försöka få 13 rätt. Pappa fick 9. och jag fick så mycket som 12 rätt :) Woho :) Fan va bra jag e :P Haha jag vet inte riktigt än exakt va jag vann :)

Hörs

Grattis!

Grattis till min pappa som fyller år idag <3

P.S Imorgon kommer lönen ;) D.S

Skolfunderingar

Hejsan.
Idag började Manus B lektionen. Gud vad jag har tänkt angående mitt val. Skulle jag välja Tv B eller Manus B?. Blev manus tillslut. Just nu känns det som att jag valde rätt. Vi är en liten grupp på 7 personer. Så nu är det dags att skriva hjältefilmsmanus.
När vi gick igenom hur såna filmer är uppbyggda så tänkte jag på Arn - riket vid vägens slut. Den är typ nästan exakt uppbyggd på samma sätt som mallen ser ut.

Sen var det spanska. Jag är glad att jag gick på den. Efter veckan på Gran Canaria så har jag fått nya krafter typ, och känner att spanska är fan hur roligt som helst. Jag vill lära mig mer!

Jag har även funderat över alla läxor och uppgifter som jag glömt att lämna in eller inte gjort än. Gud så slarvig jag känner mig. Gymnasiet innefattar 3 år. 3 år som kan komma att styra hur resten av ditt liv kommer bli! Helt sjukt egentligen. Jag tror inte att jag kommer plugga vidare efter studenten. 
Så nu måste jag verkligen ta för mig och visa att Media är något som jag absolut vill jobba med i framtiden. Jag måste ta mer plats och visa vad jag kan helt enkelt. Jag ska kämpa nu de 1 och ½ åren som är kvar nu.
Tiden går fortare än vad man vill...

I taket lyser stjärnorna

Vi var på förhandsvisning av den filmen i Måndags. Den var sjukt bra måste jag säga.
Fast iochförsig var den väldigt orealistisk på vissa ställen. Det var synd.

Nu hoppas jag på att få se den igen på galapremiären, då man får träffa alla skådespelare och sånt. Fast allra bäst, regissören! Det vore kul att få prata med en riktig regissör faktiskt. Typ fråga om tips och sånt xD haha

Jo men filmen va bra. Tycker jag ni ska se faktiskt. Sen var ju Samuel Haus med  :P Hehe
Han e grym :)
Fredag har Discodaggarna premiär . Den som EMD har gjort rösterna till. Hihi, den måste vi gå och se ju.

Ha det bra

Gran Canaria ´09

Hej
Jag har inte bloggat så mycket på sista tiden, men nu är jag iallafall hemkommen från Las Islas Canarias.
Gud så kul vi hade det där. Vi hade bra väder för det mesta, maten var urgod och människorna är sjukt trevliga.
Vi bodde i en så kallad Bungalow mitt i Playa Inglés, det var ett väldigt stort område som hotellet låg på. Tre tennisbanor, en lekpark, minigolfbana och en 250m2 stor pool som var uppvärmd till att vara minst 22 grader hela tiden. Underbart!

Det var jag och Catrin som fick följa med våra kära morföräldrar. Mis abuelos. Dom har varit på det stället tidigare och nu fick vi följa med, är det inte superschysst?

Vi åkte in till Arlanda klockan 4 på morgonen den 10 Januari. Usch va jag va rädd innan planet skulle lyfta, jag höll seriöst på att börja gråta. Men när vi väl var uppe så var det en sån mäktig upplevelse. Att sväva över molnen inuti ett litet plåthölje. Det gick inte att föreställa sig alls. Det var häftigt.

När vi kom av planet, en el aeropuerto de Cran Canaria, var det varmt. Det första jag la märke till var alla Spanska skyltar. Mycket kärlek till det språket <3
Under den tiden som vi inte var ute och åt eller roade oss, så var vi hemma i vår lilla mysiga Bungalow. Jag tror jag läste Spanska ordboken i totalt typ 7 timmar under veckan vi var borta xD Hehe.

Roligast var ju när vi var i den delen där alla spanjorer bor. Vi skulle handla i deras Supermercado. Där pratade dom inte engelska och morfar skulle köpa bröd. Han går fram till disken och säger: "Una..." Aa det började bra iallafall ^^, så tänker han efter en stund och fortsätter: "..Sån" xD så pekar han på en av bröden. Killen bakom börjar skratta sa Catrin efteråt.

Det var så mycket vi gjorde, så jag kommer inte ihåg allt nu, kanske uppdaterar det här inlägget lite senare.
Jag och catrin solade hela dagarna då solen var framme och vi badade i den jättestora poolen :) Det tråkiga är att jag aldrig blir sådär brun som alla andra blir. Jag blir bara helt jäkla rödbränd. Fast nu hade jag lite tur, för nu ser iallafall jag att jag blivit lite brun. Kanske ingen annan som ser, men jag gör det. Min mage iallafall, den har blivit skitsnygg :) Haha

Vi hade det otroligt trevligt och jag har redan bestämt mig för att resa tillbaka dit snart.
Fast först blir det krogen med Emil som snart fyller 18 xD
Sen får vi se :)

Ha det bäst!

           


Fel i bloggen?

Verkar som om inte hela förra inlägget kom med. Kan bara blogga jättekort med mobilen. Men som sagt tack för igår. Fick en bärbar data av föräldrarna :) Shit asso vilken överraskning. Tack tack tack <3<3 fick lite krämer och sånt:) nu e vi på flygplatsen

18 år och på väg till flyget

Hej. Jag sitter nu i bilen på väg till flyget. Ska bli kul. Måste tacka alla för igår! Tack för alla grattishälsningar och presenter:) alla betyder så mycket <3 en egen bärbar dator från föräldrarna :) tack tack tack <3<3 massa krämer o Nagel kit set <3

Jag började min födelsedag med att gå in och skriva på en ledighetsansökan :P Hehe utan målsmans underskrift. Hon i receptionen frågade: är du 18?
jag: japp, jag fyller det idag :)
hon: nämen grattis va roligt!

När jag kom till skolan den 9 Januari så överöstes jag av grattishälsningar och kramar <3 Tack. Mulle hade med sig en present till lilla mig också. Två t-shirts, jättefina :) Tack <3 Så var det PoF lektion och sedan historia. Precis efter rasten säger läraren: "visste ni att Linda fyller år idag". Av samma lärare hade jag också fått brev på TT: "Linda, Grattis på myndighetsdagen!" Hehe xD jao, det var roligt :) Så slutar vi, jag säger adjö till mina kära vänner och ser att pappa står med bilen utanför skolan. Lyx. Både skjuts dit på morgonen och hem sen på eftermiddagen.

När jag kom hem så var redan mormor och morfar där och allihopa grattade mig. Vi satte oss för att äta, då kommer morbror Micke, Marina och kusin Adam. När vi ätit klart så öppnar jag presenterna :) Av Jeanette, Veronica och Jenny fick jag fyra champangeflaskor med badskum och skrubbgrej och shampoo. Av Catrin fick jag shampoo och svampar och sånt :P Jag fick ett jättefint halsband med typ vita sötvattenspärlor på av kusin med familj. Mormor och morfar gav mig 300 kr och tre röda rosor med glitter på. Av mamma och pappa fick jag havssalt och nagelvårds kit och en dator! Woho.

Efter maten tittade vi på dokumentärfilmen som jag och några kompisar har gjort. Alla tyckte den va jättebra.

Så ringer det på dörren. Daniela kom och hälsade på och åt tårta med oss :) Va roligt. Av henne fick jag en after sun spray och ett läppglans som luktar sjukt gott :)

Jag hoppas verkligen inte att jag har glömt nått nu.

Tack alla ni som gjorde min dag!! <3 kärlek till er.

Nytt år

Hej allihopa
hoppas ni haft en bra start på det nya året. Det har jag.
'09 kommer bli ett bra år känner jag på mig. Och nu vill jag bara sammanfatta '08. Det har varit ett grymt bra år som vi nu har lämnat bakom oss och ser tillbaka på med glädje. Iaf jag :)

Januari '08
Jag fyller 17, inte så stort, men stort.
Pappa fyllde 40 ;) Det var kul
Mulle följde med till landet och muppade oss :P(mormors parfymen)

Februari '08
Akta faxen-kväll hos mulle :P
Jag och Amanda träffar Kim och Gunnar :P (Emma och Nicole)

Mars '08
EMD sjunger i skärholmens centrum

April '08
Skrev tidningsartikel om Uffe :P
Kolmården med mormor och morfar :)
Grönan med pluttisarna från klassen :)

Maj '08
Träffar Amanda Jensen
RixFm Festival med Mulle, Catrin, Rano, Jojo och Danny. Jason Mraz och EMD på scen <3
Träffar Jason Mraz och får tröja och skiva signerad <3
Live på Sommarkrysset. Jason Mraz
Klassåterträff med 9D. Det var kul :D
Spelade in film med Bäckahagen

Juni '08
Åker Viking Line med Mulle :P Haha (Pappas Jobb)
Wiraspelen träningar börjar <3 så sjukt jäkla kul
PremiärFeeeest :) <333
Midsommar (J <3) :)
Uppvisning för publik, Wira
Grillkväll Wira

Juli '08
Haha Va ute och tog Kims boll :P
Grillfest Landet :)
Loppis :)
Gick till Spers med Hanna (p-gubben ) xD

Augusti '08
Åkte viking Line med familjen
Åkte till Farfar och Stina
Åkte till mormor och va med Sanna :)
"The  Final day" med Sofia och Johanna

September '08
Träffa EMD i Täby centrum <3
Träffa EMD i Heron City
Jason Mraz Konsert

Oktober '08
Började gå på IDOL-sändningarna
Fredag hela veckan inspelningar
Började jobba

November '08
Va på landet, grattade Jompa på hans födelsedag. :P
Träffa Lars från idol utanför hotellet :P
Fick reserverade platser på idol längst fram :)
Dokumentärfilm om Studiomannen :)
Idolsignering i eron city. (Kraamade Johan p) :)

December '08
Idolfinal
Träffa idoler :)
Tr'äffa Danny på juladfton <3<3<3<3
Nyår!

'09
Några nyårslöften?

RSS 2.0