Plötsligt händer det...

Det har varit så himla slappt med skolan och allting i flera veckor nu. Så nu i slutet av läsåret så händer det grejer som aldrig förr.
Det har inte funnits några jobbtider på jobbsidan, vilket betyder att jag inte jobbat ett piss denna månad.
Skola har vi två dagar i veckan. Om vi inte är ute och filmar. Då behöver vi knappt ens komma till skolan.

Men i Onsdags förra veckan var jag och hälsade på på ett ställe. Nu ska jag få va med och hjälpa till och filma och redigera. Redan imorgon faktiskt! Fick höra att det skulle bli intervju med Johan Palm! Liksom shiesse stort ju! Fast jag ska få se hur de jobbar då, men iaf, jag får va med!
Så ska jag och Mulle spela in filmen med Danny imorgon, så det blir nått att göra imorgon. Äntligen alltså.
Det är verkligen skittråkigt att gå hemma på dagarna. Sitta uppe halva nätterna och sova till eftermiddagen.

Nä men nu är det dags att gå upp med tuppen och göra nytta.
På fredag blir det jobb också. Ska dela ut något för cykelringen. Så upp vid 7 på fredag och slutar 10 sen. På kvällen blir det Barkarby och Johan Palm :P
I helgen kommer Måns till vårt centrum och hälsar på också.

Endast två veckor kvar till avslutning.
Ja ni ser vad grejer som väntar. Plötsligt händer det liksom och då händer verkligen allt skoj på en gång!

RixFM-Festival!

I fredags var det rixfm-festival i Kungsträdgården. Förra året stod vi längst fram och sjöng och skrek och hoppade. Men i år orkade jag inte. Vi skulle ändå iväg till landet på kvällen innan hela festivalen var slut. Sen var det ingen som ville åka dit så tidigt med mig heller:P Men vi gick på EMD signeringen och dom tre är så underbart snälla och goa och fina på alla sätt!
Mulle kom dit efter en stund och vi var med i tävlingar och gick runt och tittade lite. Så träffade Mulle sin älskade Erik Wedberg, åh så lycklig hon va! Jojo och Alice anslöt sig till gänget och vi var me i en sms-tävling och det spelades massa Darin musik :)

Festivalen drog sedan igång och alla puttades och knuffades, så till slut så stod vi allihopa utspritt. Fast jag höll fast vid Mulle. Vi pallade inte stå där så länge, utan vi gick till donken istället och handlade 11 cheeseburgare :P haha nice ju:P

Vi går tillbaka till festivalen och ´klappar i takt en stund och precis när Måns Zelmerlöw kommer upp på scenen så ringer pappa och säger att dom e där med bilen nu. Så jag och Catrin springer till bilen och vi åker iväg till landet.

Ett bättre inlägg om helgen på landet kommer snart. Hinner inte skriva nu bara, men håll ut folket!

kommande händelser

Jag har typ ganska mycket att göra nu.

Imorgon är det skola igen, efter det är det konsert.
Jag och Jeanette ska gå och se Beyonce.

Torsdag är det skola igen, städdag på gården och lite senare ska jag springa ett lopp. Hah, får se hur det går :P

Fredag är det rixfm-festival med EMD signering kl 14. Förhoppningsvis kommer EMD förbi här hemma och sjunger också :P Haha man kan ju alltid hoppas. Jag som sällan vinner tävlingar :P

Helgen blir det nog landet och jag vill ta med min moppe hem, så att jag kan köra 30 mil någon gång så jag kan få köra fortare än 20 km/h -.-'

Nästa vecka fyller både mamma, Elinore, Catrin och Jakob år. Trevligt trevligt.

På onsdag blir det först båtresa med Mulle på någon militärbåt och på kvällen åker jag och Amanda och träffar Johan Palm :D

Veckan efter det är det Johan Palm signering igen.

Veckan därpå så har vi kommit in i Juni månad, vilket betyder att Darin, mormor och Johanna firar födelsedagar.

Veckan sedan så är det skolavslutning, EMD ska till Grönan och WiraWira börjar!

Inte långt kvar nu!

Japps

Hejsan, ännu en vecka slut och en ny har precis påbörjats.

Helgen var helt okej faktiskt.
Ut till landet på Fredagkväll. Sassa följde med. Vi var uppe en stund och sen var det högläsning ur sista Twilight boken. Vilket inte intresserade Sassa och Catrin så mycket. De somnade efetr  typ 5 sidor -.-'

På morgonen så vaknar de före mig och ska dra iväg på min moppe eftersom att Catrin glömt nycklarna hemma. Smart.
Men ha! där fick dom. Bensinen var slut i min moppe, så de kom inte långt. Hihi

Vid 12 kommer mormor och morbror och hämtar upp oss och vi åker vidare till vackra ön i skärgården. Vi har fullt upp hela dagen och sedan blev det Robinson och lite godisgott.

Dagen efter kom mamma och pappa och hämtade oss igen.

Bara så helvetes jävla skittråkigt att vehöva vara ledig imorgon igen! Jag har tröttnat på det. Finns inte ett skit att göra. Får höra imorgon om Mammas kompis behöver hjälp på cafét. Får väl åka in till stan då i såna fall.
Tänkte kanske ta en rask promenad också. Ska ju springa på Torsdag. Får se hur det går -.-' haha.
ha en fortsatt bra vecka!

...

Jag tänkte inte skriva så mycket, utan länkar till en blogg istället.

Jag är ledsen...
Varför? Varför? Varför?

Manus och Filminspelning

Tjaba!!!
Jag fick mail igår från min manuslärare. Gissa vad?
Jag fick MVG i Manus B! Jag e så sjukt glad och otroligt stolt över mig själv. Självförtoende boost - Javisst!
Shit asso. Jag kommer gå långt inom detta ämne, det ska jag se till och jag ska kämpa mig fram till min dröm!!

Apropå manus och media och allt sånt här, så har jag faktiskt kommit på (tro det eller ej) att det e sjukt kul att agera framför kameran, skådespela. Tadaa!
Jag ska läsa igenom mina manus nu och tänkte sedan spela in en av de :D
Kommer bli sjukt kul. Att få se en film växa fram från ett manus som jag har skrivit. Aa fett ballt iaf. Jag lovar er att detta kommer bli en bra film. Alltså bra tekniskt. Jag tänker inte ha något sämst kvalitet på ljudet. Detta ska bli det bästa jag gjort.

Men jag kommer behöva hjälp hallå. Jag vet att du vill hjälpa mig. Ställ upp nu!!

Ha det bra!

Hmm tankar

Jag sitter här, helt ensam och funderar. Jag tänker på skolan.. Det är så himla segt just nu, det händer NADA och jag börjar bli jättelat och slö av all ledig tid. Som tyvärr mest spenderas framför datorn.
Men igår var jag faktiskt ute och rensade rabatterna på våran tomt.
Från och med imorgon så har jag bestämt mig för att sluta äta godis och skit!!! Ojojoj, får se hur långt det håller. Men helt klart värt ett försök.
JAg har kommit på att det är när jag har tråkigt som jag äter godis, liksom tröstäter nästan :P Så jag måste vara sysselsatt imorgon.
Jag har även bestämt mig för att börja motionera! Så kan ju Catrin fortsätta gnälla över att jag aldrig rör på mig och att jag är så "jävla tjock". Hon e ju fan störd i huvudet i såna fall. Men men, nu jävlar.
När jag börjar träna så gör jag inte det för att bli "smal", jag vill göra det för att själv må bra och bli starkare i kroppen helt enkelt.
Catrin, jag bryr mig inte ett skit av vad du säger. Du e väl så missnöjd med dig själv eftersom att du måste hålla på och trycka ner andra.
Men nu jävlar fan!!
Önska mig lycka till nu!!

1 år!

Jag kom på en sak.
I torsdags, på valborg, så firade min blogg 1 år!
Tänka sig vad fort tiden går när man har roligt :D

Länk

Allt om helgen och landet finns i den här bloggen

Början av veckan

Hejsan

I måndags var jag med mamma och hennes kompis och shoppade :P Va roliga dom är när de går i affärer. Först var vi inne i Hälsokosten i typ 20 år innan de hittade vad de skulle ha. När vi sedan kom till en klädbutik så provade dom massor med plagg, som sedan expediterna fick hänga tillbaka och hämta nya i andra storlekar. Helt seriöst så måste vi ha vart där i en och en halv timme :P

När jag kom hem så smsar Kim. Han fyllde ju 18! En stor dag som jag var tvungen att vara med att påverka :D Jag tog med mig Amanda, Sassa och Catrin till Älvsjö för att möta upp han där för att säga grattis och prata lite :P Kändes lite konstigt för typ ingen sa nått, så jag fick babbla om ingenting :P Sen hejdå till dom och vi bar av hemåt..

Fick sms från Empan som tydligen körde lastbil där vi bor! vad är oddset på den liksom?! :P
Så ringer pappa och mamma och ber oss komma ner till garagen. Jag och Catrin har fått en moppe :D vilken lycka liksom. Frihet! Att kunna åka vart man vill när man vill utan att behöva vara beroende av någon. Kanske blir lite konstigt att få en moppe när man är 18, när de flesta får det vid 15 :P Men veta vad lätt det kommer bli i sommar på landet :D Jag gillart :D

Tisdagen var det tidig uppgång. Faktiskt redan vid halv 7. Jag skulle inte upp och jobba nej. Jag och Amanda drog iväg på en kort dagsutfykt. Vi tog bussen från cityterminalen upp till Grisslehamn och åkte över med båten till Eckerö :D En trevlig liten tripp, men blev kanske lite långtråkigt framåt slutet. De vägrade spela våra önskelåtar i baren. Bara massa dansbandslåtar och gamla folkvisor -.- Blev iaf god bruch på båten och en sväng i taxfreen och förbi spelautomaterna. 

Onsdagen var seg som fan. Kollade film på lektionen och visade upp våra färdiga budskapsfilmer. Sen hem och träffa Mulle. Meningen var att vi skulle spela in en film, men vi hann aldrig så långt:P Blev redigering av den förra filmen istället, som nu är klar. ska bara brännas ner på skiva.

Efter att Mulle gått hem så var det bara att göra sig iordning. Amanda kom förbi vid 21.45 och vi tog tunnelbanan in till Dannys studentskiva vid Hötorget. Jättetrevligt hade vi :D Jag och Amanda är så roliga :D Haha
Vid 1 tycker vi att det räcker och tänker åka hem, men oj då, tunnelbanan har slutat gå :P Fan va bra vi e. Så vi försöker springa ifatt den sista pendeln som går, men icke. Vi blir stoppade av väktarna och blir hänvisade till en nattbuss istället. Efter två turer med nattbuss så var vi iallafall äntligen hemma igen.
Lite jobbigt att jag börjar kl 8.30 dagen efter :P

Torsdag blev det skola igen och jag fick träffa lilla Mulle som jag hinner sakna enormt mycket under de dagar jag inte går i skolan. Sjukt trött var bara förnamnet på vad jag var den dagen. Tur som fan att vi slutade tidigt och att jag fick skjuts hem.
När jag kommer hem är det bara att börja packa inför landet resan. Jag och Catrin åker ut kommunalt och träffar Sofia där :D Sedan stannade vi till idag :D
Mer om landet-helgen kommer i ett annat inlägg.

Puss o Kram!


RSS 2.0