Avslutning och Grönan

Idag var det äntligen skolavslutning och jag har sommarlov nu!
Vi samlades alla tvåor i kafeterian och åt lunsh och sjöng sånger tillsammans. Så delar dom ut stipendier. Och gissa vem som får i film? :O
JAG! Herregud, jag kunde inte tro det. Med värsta fina motiveringen och grejer. Jag av alla tvåor liksom. Blev fett chockad och så sjukt glad.

Efter avslutningen så gick jag och Mulle till Forum och mötte en del av min familj där. Shit vad alla kollade då när vi stod vid rödlyset xD Så blev det en sväng till Sickla innan vi åkte hem till mig en stund.

Amanda smsar och vi drar in till Grönan för att checka EMD. Ojoj oj alltså, så otroligt jävla bra. Dom äger fan fett..Så kommer Challe och skriker och applåderar med oss :) Han hade åkband, så vi åkte lite med honom. Blev en tur i berochdalbanan, vilda musen, pop expressen, släng gungan  och kvasten., Amanda och Charlie åkte även insane O_o
Var en väldigt trevlig kväll med mycket skratt xD haha

Jag kom nyss hem. Först lämnade jag och Amanda av Charlie hemma hos sig, sen dumpade jag amanda på vägen hem och jag fick gå själv resten :P Genom den mörka skogsbacken :O Fett läskig den är allttså

men nu ska jag sova. godnatt

Bal och skolavslutning

Bal
Igår hade niorna i min gamla skola i vanlig ordning bal. Jag, Sofia och Johanna tog lite kort innan de gick in i skolan. Vi fick ett bra kort på "Pundaren" xD Haha Sofia trodde han kallades så xD Men icke

Så gick vi till avslutningen på Jennys skola och sexåringarna sjöng lite sånger och man fick rulltårta och kakor att festa på. Sexåringarna var lika gulliga som de var i fredags på Tom Tits. Jag sa att jag skulle komma och titta på deras skolavslutning i kyrkan och en liten kille blev jätteglad :') söta ungar!

Sedan var det dags för Fia och Jojo att åka hem. Amanda och jag gick till Centrum en sväng och hon hade en grej att berätta om bonden :O OMG!
Vi köpte kakor iaf. Aa väldigt intressant. Antecknar ni? Men iaf, vi satte oss utanför balen och folket började redan gå??? Vad händer liksom. Klockan var 9 halv tio och allla drar. Vi sitter där en stund iaf och hälsar på gamla lärare.
Ahmad: Hej! Heeej! Hej! Heej! xD haha
Så går Catrin och Sassa hem. Jag och Amanda väntar på Melanie och får för oss att smsa rasse-Bullen.
Haha så säger han att han e hemma och vi tycker att han ska komma till balen, vilket han icke gör. Tillslut går vi till gården och ser att Bullen har fönstret öppet, så vi ropar på honom. Försökte att inte skrika för högt med tanke på att klockan var strax efter 11.

Han vägrade svara, trots att vi visste att han va där :P Haha hörde tillochmed när vi skicka sms till hans mobil :P Men men, det kom fram sen att han precis hade duschat och inte kunde joina våran egna gårdsfest xD
Men fan, nån gång måste du va med! :D


Skolavslutning
Upp tidigt blev det imorse och skulle fixa småsystrarnas håruppsättningar :) Alltid lika mysigt att gå på skolavslutningar. så vackert. Vädret stämmer inte vbara! Vad är detta?! Det e ju kallt ute och dåligt väder.
Hoppas på att de resterande 10 veckorna blir bra bara :)

Det var massa sånger i kyrkan och högstadiet var imponerande urusla på att klappa i takt och hålla takten till musiken! -.- OMG. Men de som sjöng var helt jävla otroliga! herregud! De var så duktiga! Speciellt killarna från Catrins klass. Skitbra verkligen. Jag är sjukt imponerad.
Lite så här halvkär i en röst har jag gått och blitt.

Tom Tits

I fredags var jag på Tom Tits med världens underbaraste barn!
Så sjukt söta de är. Jennys klass skulle på utflykt och jag fick äran att följa med som ansvarig.
Kände mig nästan som en lärare när jag gick där med ett barn i varje hand och fick svara på deras frågor om hur långt det var kvar och vad det var vi skulle göra.

Såå sjukt söta iaf. Alla skulle gå med mig och sitta bredvid mig på pendeln och visa vad de kunde göra för konster med sina fingrar och händer :') De berättade vad de hade för matsäck med sig och var pratglada.

Tom Tits sprangs det runt en hel del och några ville visa mig lite coola saker som fanns där. Sedan var det dags för lunch och Philip började bråka med Natte och tryckte upp sina pannkakor i  ansiktet på Natte. Och gissa vem som skulle styra upp det där? Jo, jag :D Haha
"Linda! Philip har maten på bänken och petar pannkaka i mitt ansikte!!!"
"Men Philip! Det var ju väldigt otrevligt! Maten ska vara på bordet"

Haha vad jag e bra ibland xD

Sen tog dagen slut och det var dags att åka hem  :(

Sista dagen

Idag (onsdag) var sista dagen vi hade praktik. 9 veckor har gått så himlans fort!
Imorse brände jag iallfall ner de flesta bra filmer som jag gjort på en DVD skiva och gav till våran lärare så att han hade något att betygsätta. På DVDn fanns 12 filmer/reklamer och sånt. Sen fick gav jag Dokumentären om en studiman och en annan film som vi gjorde för typ 2 år sen :P Men ändå, hoppas vi får bra betyg iallafall.
Så kollade vi på Sunes sommar på lektionen och fick chokladbollar :)

Vid klockan två var det dags för våra studenter att springa ut :) Det var kul att se. Bara ett år kvar!! Shit asså, tiden går fort! Det finns liksom inte.

Efter skolan åkte jag och Mulle iväg till Nacka Forum. Elliot kom till centralen och vi åkte till Vällingby där vi mötte Catrin, Sassa och Jojo. Även Cata och Amanda var där.
Alexander Rybak var där och sjöng idag! Han e ju sjukt duktig och jag ÄLSKAR NORSKA!

Jag är så himla glad att du finns!
Även fast du inte vet om det så gör du mig så lycklig!
Du betyder!

Fredag och Lördag

Efter jobbet åkte jag och Amanda ut till Barkarby för att träffa Johan Palm. Söta lilla sak! Vi fick ta kort med honom och får våran skivan signerad för andra gången xD
Men vägen dit var smärtsam! Vi hittar ingen jäkla buss så vi hamnar mitt ute på någon jäkla äng med en halvmeter högt gräs och fullt med brännässlor. Såklart har jag kortbyxor på mig då också :/ Aj på mina stackars ben...

Ännu senare den dagen, faktiskt vid typ 12 på natten så bestämmer jag och Daniela oss för att åka in till stan och träffa Rasmus och hans kompisar :P Men så hittade vi inte dom och de vägrade att gå ut med oss och ville bara sitta hemma och vi ville inte gå in nånstans, så vi åkte hem igen och somnade typ med en gång :P

Lördagen var det Fest i centrum. Måns zelmerlöw var där och sjöng :)

Metro-jobb

På fredagen var det jobb. Upp klockan 6 och tunnelbanan till Hornstull och mötte där upp en jobbarkompis. När vi jobbar så måste vi ta kort som ska skickas till kontoret som sedan ska skickas till kunden och visa att vi jobbade eller nått. SÅ skulle jag ta kort, så kommer det fram en tjej till mig och ba: "Ursäkta? vad ska dom där bilderna användas till? JAG: "Ehm de ska skickas till våra chefer" HON: Aha okej, jag vill att du tar bort bilden på mig" JAG: "Jag tror inte ens att det blev någon bild på dig" HON: "Okej, för om det blev det så vill jag att du tar bort den. Jag vill inte att det ska publiceras någonstans".
Aa men jo tjena, vi tänkte sätta den på löpet till metro! Men ofta. Jag kollade på bilderna och hon stirrade rätt in i kameran på en bild xD Men hon syntes bara i ett hörn och bilden blev jättebra annars. Det var ju inte hon som var i fokus heller och vi befann oss på en offentlig plats. Skillnad om jag verkligen hade ställt mig och tryckt upp kameran i hennes ansikte.
Juste ja. Nils från Wira gick förbi när jag stod och delade ut! Fett coolt :)

Johan Palm :D

Nu har jag inte skrivit på ett tag. Minns inte ens vad det var jag skrev sist.
Juste. Jag fick vara med på en intervju med Johan Palm. Filmklipp och Foton finns här om du vill se. Det är jag som tagit alla foton utom en :D Hihi! Johan är så grymt smart och rolig i sina intervjuer. Han är inte vanlig och tråkig som många andra. Mitt favoritklipp är Rockstjärnetestet som du hittar längre ner i den länkade bloggen.

RSS 2.0