Förlåt stan

Idag tog jag med mig förkylda Catrin in till stan. Eller till Globen. Exakt vid tunnelbanan hänger det reklam affisher på olika konserter. Och där hängde Gavin DeGraw.
Jag råka ta hem den :P Och Amanda ville ha Amy MacDonald :P

Så jag ska gå och se Gavin i annexet i november :)

Idol-juryns största misstag!



http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.637355

Idol 2008's största stjärna, så bara åker han ut :(
Usch va dåligt.
Skoja inte att jag grät då :( <3<3

Jason Mraz, Arenan 27/9-08

Igår åkte jag, Catrin, Rano och Amanda till Gullmars, eller aa rättare sagt, vi åkte in till fryshuset klockan halv elva någon gång, och satte oss i den 25 personer långa kön. Jag trodde faktiskt inte att det skulle va så många där så tidigt, men det vare.

Men iaf, vi satte oss i kön och hade med oss frukt och mackor och våra kameror såklart. Haha asso jag har blivit en van köare nu :)

Efetr att vi köat typ hela dagen så blir det äntligen insläpp och då kommer Sassa också :) Alla ville ju ha bra platser, så vi sprang och shit va arga alla vakter blev då. De skrek åt alla att inte springa och va skitsura.

Vi hamna längst fram och var tvugna att stå och vänta i typ två timmar därinne innan Jason kom upp på scenen och den väntan blev helt klart för lång. Det var typ fem personer som SVIMMADE då och fick bäras ut.
Några minuter senare frågar Amanda mig hur det känns när man håller på och svimma-
JAg svarar att man känner sig typ seg och yr.
Då säge hon: Jag tror jag kommer svimma!

Några minuter senare lyfter vakterna bort henne och hon missade JAson :( Shit asso va vi tyckte synd om henne.

Men när Jason tillslut kom upp på scenen så blev det världens drag, trots att jag var jätterädd för att svimma så hängde jag med på allt, sjöng med på låtarna och klappade takten. Mot mitten av konserten så hade man typ glömt svimrädslan och "I'm yours" fyllde hjärtat :)

Han är så jävla grym. Hans låtar är så bra och han är så vacker och underbar. Hans personlighet.
Jag kan fortfarande inte förstå att jag kramade honom i Begans den 17 maj. Usch vilka underbara minnen :')

Iaf, konserten var grym, han var grym och allt var grymt. så poängen blir

5/5 :)



Tilde <3har tagit den här underbara bilden <3

Emd-signering

Hej alla glada! Jag åkte till heron city idag för att gå på emd signering. Amanda o catrin följde med. Sen träffa vi cicci där. De sjöng de tre låtar som de släppt som singlar. Åh asso dom e så jädra bra! Jag och catrin köpte en varsin "alone"-singel och erik satt först :) Catrin gick före mig.
ERIK: tja.
CATRIN: hej.
ERIK: va heter du?
CATRIN: catrin. "Erik tittar på oss."
ERIK: juste, nu känner jag igen dig. Catrin går vidare. Erik till mig:
ERIK: ehm.. *tänker* va va det du hette? :)
JAG: linda.
Erik skriver.
ERIK: va var det vi sågs? vare Borlänge?
JAG: nää, det va i täby :)
ERIK: juste. så ni har varit i skolan hela veckan...(sen prata han om skolan)
Jag fick skivan och fråga om jag fick en kram :) Japp :) Sen vare Matte, han sa typ inte så mycket. Bara hej och så skrev han på skivan :) så fråga jag efter en kram och det fick jag :) Sen danny.

DANNY: HEJ! (så tittar han på mig och catrin och nämner något om; juste, ni med ögonen, eller nått xD) Så skriver han på skivan och jag får en kram av han sen. Jag har fotot i handen och visar det för Danny.
Haha han ba; NÄHÄ?! sluta! äre sant?! haha, sen skratta han och signerade fotot också :) asso shit, det va jättekul idag :) alla tre e så himla mysiga! :) får se om jag kommer iväg på signeringen på söndag. imorgon kan bli svårt, för då ere JASON, fast jag kommer skicka massa tankar till upplandsväsby, jag lovar.


:) När jag kramar Danny :P

SKÖT OM ER DÄRUTE OCH HA EN TOPPEN HELG, så hörs vi nog imorron, puss o kram :)

En bra låt.

Agnes- on and on


Har ni jättetråkigt så kan ni alltid titta här


idag va bäst

Hej, imorse var midag typ en katastrof. usch, dagen var så dålig. Jag vaknar sent och hittar inte Emd-skivan och singlarna. Smart att gå utan de på en signering. Så jag la dagens planer på hyllan och sörjde framför datorn. Så kommer min lillasyster och skriker: "LINDA! DU KAN GÅ TILL EMD NU!!! #Hon hade hittat skivorna. *glädjetårar*. Så jag drog med mig catrin till täby och vi stod i kö i två timmar. Amelia kom och höll oss sällskap. Sen blev det äntligen vår tur. Haha, Danny såg att vi va syskon. Han o Erik ba: va fina ögon du har! #jag ba: oj tack så jättemycket :D *"*"*"Hehe, dom e söta dom :) # Sen sprang vi det fortaste in till stan och mötte upp Amanda. vi gick på Bio och såg "PATRIK 1,5" den va faktiskt bra. men trailern e nog lite roligare än själva filmen typ. Men filmen var godkänd iaf. :) # det va en bra dag :) PS. Juste vi såg Karin i Täby :D

När jag var liten...

När jag var liten, eller aa iallafall när jag var mindre så skrev jag sjukt mycet. Tidningar, sagor, noveller och ja aa jag skrev typ hela tiden. Då trodde jag att det var författare jag ville bli.
Jag skriver fortfarande, men inte i samma mängd och på samma sätt.
I böcker vet man hur en person känner sig och allt beskrivs så väl. Jag växte nog ifrån det och började intressera mig för film istället. Filmmanus kändes mer levande.

Nu tänker jag allt i bilder, som en film som spelas upp. I film använder man sig av fler sinnen. En bok läser man bara. Filmer leverar både bild och ljud och det kan bli mycket mer spännande om man är riktigt duktig.

När jag skriver manus så hämtar jag inspiration ifrån min omgivning och saker som skett. Saker som jag vill berätta om. Eller saker och händelser som jag bara vill förbätra eller skapa en historia bakom. Dock är ingenting som kopierat från verkligheten, det är det som gör en film så unik, man blandar en massa känslor och minnen och platser och personer och trycker in det i ett manus, då blir det en helt ny grej och det är det jag tycker är mycket mer spännande med att skriva manus.

I böcker är det författaren som framför känslor. I ett manus skriver man inte känslor, fr de syns inte. Det är regissörens uppgift att lyckas förmedla känslorna.

Tråkdag

Aa. Idag har det varit en riktigt tråkig dag. Man bara längtar att den ska ta slut. Eller imorse iallafall. Usch det var inte kul alls. Allt gick så trögt.
Sen hade vi Spanska, det var väl det som typ gjorde dagen lite bättre igen.
På bussen från skolan så kopplade jag bort allt ljud runtomkring och lyssnade på helt underbara Jason hela vägen till Slussen. Det finns liksom bara små förändringar som kan göra ens dag så mycket bättre. Sånt som man kanske inte tänker på. Men det gör skillnad.

På tunnelbanan stod jag hela vägen hem och tyckte att de som behövde sitta kunde göra det istället. Usch va jag är snäll.
Men så, när jag står där och lyssnar på musik så kommer jag på äkta bästa filmmanuset. Allt var bara så perfekt. Jag lovar, det kommer bli en film på bio-duken :)
Jag smsa amanda och hon ville höra idén, så nu ska jag skicka Manusmallen till henne.

Ha det bäst!

Du e inte värd guld...

Platina e värd mycket mer än guld. Du e värd platina... Juste, du har glömt dina hängslen

RSS 2.0